4.0
Score

Format: DVD, Blu-ray, Streaming 

Release: 22-06-2020

Min: 102

Anmeldt af: Keld Mølbæk

Covertekst:
Superspionen Lance Sterling og videnskabsmanden Walter Beckett er hinandens modsætninger. Lance er charmerende og smidig. Walter er… det ikke. Men det Walter mangler i sociale færdigheder, kompenserer han for med smarte opfindelser, som Lance bruger på sine episke missioner. En uventet vending gør dog, at Walter og Lange tvinges til at stole på hinanden på en helt ny måde. Hvis det usædvanlige par ikke kan lære sig at samarbejde, er hele verden i fare.

Filmen:
“Spioner på missioner” er nærmest det tætteste man kommer den perfekte agentfilm, for børn og drenge i særdeleshed. Der er fuld gas igennem hele filmen, både når det gælder handlingen, humoren og actionscenerne og der er ikke mange stille stunder i filmen. 

Hvis man skulle give lidt kritik er nok at, handlingen ikke giver grund til mange overvejelser, med andre ord, den er ikke så dyb som nogle måske måtte ønske. Dertil må jeg sige det er en actionfilm og den er til børn, og de skal måske ikke spekulere for meget over døde skurke og helte i en alder af 7 år og op efter.     

Jeg så filmen sammen med sønnen på syv og var godt underholdt, og han var særdeles godt underholdt. Så herfra kan kun lyde de varmeste anbefalinger. 

Ekstra:
Super Secret Spy Mode
Infiltrating Blue Sky Studios
Top-Secret Guide to Gadgets
Music Videos
Gallery and more

Vi får lidt af det hele i forbindelse med ekstra materialet, vi kommer med bag om filmen, bag om de mange gadgets i filmen, samt et par musikvideoer. Faktisk er det mest ganske godt. 

Konklusion:
“Spioner på missioner” en helt fantastisk action/agentfilm for drenge fra syvårs alderen og op. Den leverer intens handling, action og masser af humor de 102 minutter den varer.  

Karakter:
Ekstra: 3/5
Filmen: 4/5