Pressemeddelelse:

Den  7. juli 2020 — I dag annoncerede Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) Logitech MX Master 3 til Mac og Logitech MX Keys til Mac – opdateringer til serien med den ypperste ydeevne, Master Series, der nu er optimeret til avancerede brugere af Mac og Apple. Logitechs mest populære mus og tastatur med høj ydeevne, der er tilgængelig i farven Space Gray, er blevet indstillet til at supplere Apple-økosystemet på bedste vis og hjælpe millioner af avancerede digitale skabere, der arbejder på Mac og iPad.

”Vi ønsker at give kreative Mac-brugere mulighed for at udnytte deres fulde potentiale med vores brancheførende mus og tastatur, der forbedrer enhver arbejdsplads,” siger Delphine Donne-Crock, General Manager for kreativitet og produktivitet hos Logitech. ”Vores nyeste tilføjelser til Master Series er blevet nytænkt til avancerede indholdsskabere, der har brug for de bedste værktøjer til deres håndværk og værdsætter Apple-æstetik såvel som øget produktivitet og ydelse. Med MX Master 3 og MX Keys til Mac, ønskede vi at give den bedst mulige oplevelse på Mac og iPad.”

Logitech MX Master 3 til Mac

Logitech MX Master 3 til Mac Advanced Wireless Mouse er bygget til at styrke signaturfunktionerne i din Mac og iPad med Master Series signaturfunktioner, inklusive næste generation af MagSpeed-scrolling, der lydløst skifter fra præcis klik-til-klik og til en hyperhurtig tilstand, en håndlavet komfortabel form og et optimeret tommelfingerområde, der sikrer en ubesværet adgang til det store tommelfingerhjul og knapperne. Darkfield 4000dpi-sensoren giver dig mulighed for at spore praktisk talt enhver overflade, endda glas, og ramme den rigtige pixel hver gang, mens du arbejder på detaljerede PhotoShop-designs. App-specifikke profiler optimerer arbejdsgangen til Adobe, Google Chrome, Safari og utallige andre tilpasningsmuligheder. Det genopladelige MX Master 3 til Mac-batteri varer op til 70 dage og kan oplades under brug.

Logitech MX Keys til Mac

Logitech MX Keys til Mac Advanced Wireless Illuminated Keyboard giver brugerne den bedste lavprofiloplevelse fra Logitech i et ægte Mac-layout. Med taster, der er udformet til at passe dine fingerspidser, leverer tastaturet en overlegen skriveoplevelse med stor taktil respons og smart baggrundsbelysning, så når dine hænder nærmer sig tastaturet, justeres det til de omgivende lysforhold for at give lyse og skarpe tegn, når inspirationen rammer dig. MX Keys til Mac har Mac-optimeret firmware, er udstyret med USB-C til USB-C opladning og giver dig mulighed for nemt at flytte indhold fra din MacBook, iPad eller iPhone.

Priser og tilgængelighed

Logitech MX Master 3 til Mac og Logitech MX Keys til Mac vil være tilgængelig på Logitech.com og hos forhandlere i Danmark fra d. 17. august. Den vejledende udsalgspris for MX Master 3 til Mac er 899 DKK, MX-Keys til Mac er 899 DKK og K380 Bluetooth-tastatur til flere enheder til Mac er DKK 429,-.

Vores test MX Keys
Vores test af MX Master 3
Den nye MX keys for Mac