Sony har lanceret WF-SP800N – de perfekte helt trådløse hovedtelefoner til den aktive livsstil.

Lad musikken sætte niveauet for din træning

WF-SP800N er designet til den aktive livsstil og kommer med en IP55-klassificering, hvilket betyder, at hverken stænk, sved eller støv kan komme imellem din træning og din musik. Du kan endda vaske hovedtelefonerne efter hver træning.

De bløde støttebuer og det tredimensionelle, buede design sikrer en stabil og behagelig pasform. Uanset om du løber efter bussen eller på løbebåndet i fitnesscentret, sidder hovedtelefonerne helt fast.

Heller ikke batteritiden kan stoppe dig. Det kompakte opladningsetui kan nemlig oplade dine hovedtelefoner, mens du er på farten. Etuiet kan oplade hovedtelefonerne fuldt en gang, hvilket giver dig op til 18 timers musikafspilning med støjreduktion og op til 26 timer uden[2]. Hvis du har travlt, kan 10 minutters lynopladning give dig helt op til 60 minutters musikafspilning.

Takket være Bluetooth®-teknologien, der er lånt fra de anerkendte WF-1000XM3-hovedtelefoner, samt et optimeret antennedesign, har hovedtelefonerne en stabil forbindelse for en fantastisk lytteoplevelse.

Løft beatet

WF-SP800N kommer med den nyeste støjreduktionsteknologi, som blokerer forstyrrelser såsom gadelyde eller baggrundsstøj i fitnesscentret.

Tag beatet til et nyt niveau med EXTRA BASS™-funktionen, der giver kraftfuld, dyb baslyd. Ved hjælp af den gratis Sony | Headphones Connect-app[3]. kan du desuden tilpasse lydoplevelsen til netop din smag. Med equalizer-funktionen kan du f.eks. justere lydniveauerne ud fra musikgenren eller din aktivitet. Mulighederne er uendelige – om du ønsker at skabe en afslappende lytteoplevelse i toget på vej til arbejde, eller om du vil bruge kraftfuld bas til at tage din træning til nye højder.

WF-SP800N-hovedtelefonerne giver desuden mulighed for at nyde 360 Reality Audio – en fordybende lydoplevelse, der giver følelsen af at stå lige foran artisten. Lyden opnås ved hjælp af Sonys objektbaserede rummelige lydteknologi, når hovedtelefonerne er tilsluttet en Android™-smartphone eller iPhone, som benytter en kompatibel streamingtjeneste[4].

Få en smartere lytteoplevelse

Med Ambient Sound har du mulighed for at justere hvilke lyde, du vil høre. Indstillingerne for de omgivende lyde kan justeres fra niveau 0 til 20 i Sony | Headphones Connect-app’en.

WF-SP800N kommer desuden med Adaptive Sound Control, der automatisk registrerer, hvad du laver, og hvor du er[5] – og justerer indstillingerne for omgivende lyd, så de passer til situationen. Indstillinger kan ligeledes justeres fra Sony | Headphones Connect-app’en.

Fuld kontrol lige ved hånden

Afspil, stop eller skift sange, samt juster lydniveauet[6] blot ved at berøre den højre hovedtelefon med din finger. Placer din finger på den venstre hovedtelefon for at skrue ned for lydstyrken for øjeblikkelig samtale.

Administrer din dag ved hjælp af Google Assistant og Amazon Alexa[7], som giver mulighed for at nyde underholdning, have kontakt med venner, få information, lytte til musik samt modtage notifikationer, lave påmindelser og meget mere.

Hovedtelefonerne registrerer desuden automatisk, når du tager dem ud.

Tager du den ene hovedtelefon ud, sættes musikken automatisk på pause i begge sider – og starter igen, når du sætter den i igen.

Vælg din foretrukne lyttestil, når du tager et håndfri opkald eller lytter til musik, med enten stereolyd fra begge hovedtelefoner eller benyt blot den ene, mens den anden oplades.

Pris og tilgængelighed

WF-SP800N bliver tilgængelig fra juli 2020 i farverne sort, hvid og blå til en vejledende udsalgspris på ca. 200 Euro.