3.5
Score

Format: DVD, Blu-ray, Streaming 

Release: 11-05-2020

Min: 99

Anmeldt af: Keld Mølbæk

Covertekst:
Efter et vanvittigt shootout med adskillige dræbte NYPD-betjente er to narko-røvere og nu politimordere på flugt.

Andre Davis (Chadwick Boseman) står i spidsen for det, der bliver politiets mest intense jagt på kriminelle i New Yorks nyere historie. Manhattan bliver for første gang nogensinde lukket 100% ned, så ingen kan komme væk fra øen via de 21 broer..

Filmen:
Som coverteksten beskriver, er det noget en opgave Andre Davis står med. For han er under et massivt tidspres for de 21 broer kan kun forblive lukket hen over natten. 

Der er tale om en intens jagt igennem Manhattens gader, men der hvor filmen skiller sig ud fra mængden er, at den er virkelighedstro og at Andre Davis jagter ikke kun et par politimorder, men også sandheden og retfærdighed. Det giver en meget mere seværdig  og interessant film. Bestemt ikke det der er kendetegnet for de fleste film af denne type og slet ikke fra USA.

I en tid hvor mange af disse krimi/action film, blive overhalet af serier på Streaming tjenester der ofte er bedre, er det en befrielse at se en film der tager kampen op og faktisk også leverer varen.
Så skal du se en film i denne genre, er det bestemt et godt valg.

Ekstra:
Streaming ikke noget ekstra.

Konklusion:
21 Bridges er beviset på at man stadig kan lave en god krimi/action i filmlængde. Den fængede bare og man har en god historie der giver mening, og specielt når man skruer lidt ned for actionscenerne, for at give plads til en troværdig handling.  

Karakter:
Ekstra: 0/5
Filmen: 3.5/5