Jaybird lancerer særudgaven Colorway, der med sin EarthProof™ konstruktion hylder holdbarhed, der er den bedste i sin klasse.

Colorway af Jaybird VISTA™ totalt trådløse Sports-hovedtelefoner i farven, Planetary Green. VISTA er Jaybirds første trådløse hovedtelefoner, der opfylder de strenge MIL-STD810G standarder fastsat af det amerikanske militær. Kravene er opfyldt ud fra en række tests, der inkluderer gentagende stød, vibrationer, fald fra højder med risiko for beskadigelse samt udsættelse for barske naturelementer såsom tropisk fugtighed, vandpåvirkning under orkanforhold samt ørkensandstorm.

Jaybird VISTA Trådløse Sportshovedtelefoner i Planetary Green er nu tilgængelig på jaybirdsport.com og hos udvalgte online-forhandlere, og senere på måneden, i udvalgte butikker til en vejledende pris på DKK 1.399. Planetary Green bliver en del af VISTAs farvesortiment, der inkluderer Mineral Blue, Nimbus Gray og Black, alle med EarthProof™ holdbarhed. For flere informationer besøg jaybirdsport.com

Så de burde også kunne klar dansk storm og regn 🙂