3.0
Score

Format: DVD, Blu-ray, Streaming 

Release: 21-02-2020

Min: 91

Anmeldt af: Keld Mølbæk

Covertekst:
Den nyligt fraskilte singlemor Eva (Mille Dinesen) tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene (Lærke Winther), for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise. Med på turen er også Isabella (Stephania Potalivo), den nye unge kæreste til Evas eksmand, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene. Det bliver en tur, der får det absolut værste frem i pigerne, og venskabet bliver sat på en voldsom prøve. Spørgsmålet er, om Eva kan klinke skårene med Marlene, sikre et anstændigt forhold til Isabella og redde sin søns fødselsdag.

Filmen:
Hvis man har set Klassefesten, så er det svært ikke at tænke at dette er den kvindelige pendant til den. For teamet er lidt det samme. De tre hovedroller har hver deres krise, og for at få luft og fikse problemerne tager de sammen på weekend ophold. 

Filmen kommer godt rundt om skilsmisse, midtvejskrise osv., heldigvis fra den lidt mere sjove side, hvilket også betyder nogle temmelig akavede situationer. Det er ikke så man er ved at falde ned af stolen i latterkrampe, men den har helt sikkert nogle sjove scener her og der. 

Selvom det er en tøsefilm om diverse kvindekriser, kan man også roligt se filmen som mand. Om ikke andet er der måske mulighed for at lære noget og få et grin.   

Ekstra:
Ikke noget da anmelder filmen er streamet 

Konklusion:
“Jagtsæson” er en film der viser diverse kvindekriser, med en god gang humor. Den formår både at få smil og grin på læben, selvom det egentlig er nogle store problemer de tre kvinder har.   

Karakter:
Ekstra: 0/5
Filmen: 3/5