• Elegant 21:9-format med en 6.2” skærm, som øger brugervenligheden og giver mulighed for multitasking
  • Kamera med tre objektiver og bokeh-effekt giver mulighed for kreativ udfoldelse
  • Lang batterilevetid og lynopladning

Sony har i dag lanceret Xperia™ L4– en ny entry level-smartphone med fokus på underholdning.

21:9-skærm giver elegant design og øget produktivitet

Den nye L4, som er en ny tilføjelse til Sonys L-serie, kommer med en stor 6,2” skærm i 21:9-fomat og et slankt design, som ligger perfekt i hånden. 21:9-formatet lader dig se endnu mere på skærmen, hvilket betyder, at du skal scrolle mindre. Sammen med Sonys multi-vindue-funktion kan du benytte og se to apps på én og samme tid. Desuden gør Side Sense-funktionen det let hurtigt at tilgå dine yndlings-apps.

Udvid dine fotografiske færdigheder

Xperia L4 er den første mobil i Sonys L-serie, der indeholder et kamera med tre objektiver: Et 13MP hovedobjektiv, 5MP ultravidvinkelobjektiv og 2MP dybdeobjektiv. Dermed kan du udfordre din indre kreativitet og tage kunstneriske billeder i høj kvalitet med flot bokeh-effekt.

Med mulighed for at skifte mellem vidvinkel og ultra-vidvinkel kan du altid få det hele med på billedet og kan både tage smukke landskabsbilleder og portrætter – og alt derimellem.

21:9-skærmen forbedrer ligeledes muligheden for at slå kreativiteten løs. Skærmen gør det nemlig muligt at tage videoer og billeder i et fantastisk 21:9 billedformat.

Lang batterilevetid

Batteriet, der har en høj kapacitet på hele 3580mAh samt lynopladning, sørger for, at du kommer gennem en travl dag, uden at du skal bekymre dig for at løbe tør for strøm.

Sonys Xperia Adaptive Charging-funktion overvåger din telefon under opladning og sikrer, at batteriet ikke bliver overbelastet. Derved forbliver batteriet som nyt i længere tid.

Tilgængelighed

Xperia L4 bliver lanceret i farverne sort og blå og vil blive tilgængelig i Danmark i slutningen af april til en vejledende udsalgspris på 1499 kr.