4.0
Score

Format: Netflix serie 

Release: 30-01-2020

Min: 346

Anmeldt af: Keld Mølbæk

Covertekst:
Pludselig, ud af det blå kommer hvad der virker som en tilfældig kvinde, hen og fortæller at Adams kone ikke helt er den hun giver sig ud for at være. Men hvem er hun og hvad er det hun ikke fortælle og hvor er hun. 

Filmen:
Det er klart at det sender en lavine af spørgsmål afsted, når man som hovedpersonen Adam Price (Richard Armitage), får at vide at ens kone har løjet om sin sidste graviditet og det hele bliver så kun endnu mere mystik, ved at han finder ud af det fra en fuldstændig ukendt person. 

Der er tale om en blanding af drama og krimi af den gode engelske stil, hvor der er en kvindelig kriminalbetjent der ikke giver op og en mand der ikke giver efter, før han kender sandheden.

Stranger er en af de serier, der gradvist åbner op for mere som den skrider frem, og som tiden går, giver nogen mening og noget virker helt sort. Det er dette mix der gør, at underholdningsværdien er helt i top, for man er hele tiden nysgerrig og vil lige vide lidt mere. 

Samtidig formår den at holde skruen skjult og dermed fungerer den jo kanon som serie, specielt hvis man har tiden til at se den hurtig, for det er bare en af dem man lige skal have lidt mere af.

Ekstra:
Ikke noget ekstramateriale 

Konklusion:
Bestemt en af de bedste drama/krimi serier jeg har set i meget lang tid! Den formår at holde en underholdt og nysgerrig gennem alle afsnit. Virkeligt et “must see” hvis man er til genren. 

Karakter:
Ekstra: 1.5/5
Filmen: 4/5