3.0
Score

Format: DVD, Blu-ray, Streaming 

Release: 12-12-2019

Min: 121

Anmeldt af: Keld Mølbæk

Covertekst:
Da den amerikanske præsident Allan Trumbull udsættes for et attentatforsøg, bliver hans betroede medarbejder, Secret Service-agenten Mike Banning uretfærdigt anklaget og holdt i forvaring. Han flygter og bliver dermed en jaget mand, som må undslippe Secret Service og være ét skridt foran FBI for at afsløre den sande trussel mod præsidenten. Banning er desperat for at få sandheden frem i lyset og vender sig mod uventede allierede for at få sit navn renset, beskytte sin familie og redde landet fra overhængende fare.

Filmen:
Jeg ved ikke om Gerard Butler har en aftale om han skal lave disse film hver tredje år, men det er film nummer 3 i rækken og alle er der 3 år imellem og alle har de samme handling plus minus. 

Dermed også sagt, har man set en af dem, er der ikke så meget der kan overraske og det er vel både godt og skidt. Men man får det jeg vil kalde en gang popcorn film, hvor der er masser af action på bekostning af den dybere historie. Det virker faktisk ganske godt, for denne type film skal ses hvis man bare vil underholdes. 

Gerand Butler har hovedrollen som præsidentens mest betroede bodyguard,  præsidenten spilles af Morgan Freeman. Begge leverer faktisk en præstation, filmen taget i betragtning. 

Dette er ikke oscar materiale og det er heller ikke verdens bedste action film, meeeen det er en underholdende actionfilm, der giver smæk for skillingen, de to timer den varer. 

Ekstra:
Ikke noget ekstra at anmelde (streaming)

Konklusion:
Angel Has Fallen” er endnu en bodyguard redder præsidenten film, og endnu engang er det underholdende actionfilm fra start til slut, der leverer varen i form af action. 

Karakter:
Ekstra: 0/5
Filmen: 3/5