2.0
Score

Format: DVD, Blu-ray, Streaming 

Release: 14-10-19

Min: 131

Anmeldt af: Keld Mølbæk

Covertekst:
Da ældgamle kæmpemonstre genopstår, konfronteres det krypto-zoologiske agentur Monarch af Godzilla, Mothra, Rodan og King Ghidorah i en dyst om overherredømmet.

Filmen:
Godzilla er et filmmonster, der siden 1954, har givet en masse monsterfilm af mere eller mindre god kvalitet. Denne gang, som titlen indikerer, er Godzilla ikke alene. Han møder modstand af alverdens andre kæmpe monstre, der kæmper om jorden. 

Desværre er det en af den slags film, hvor speciel effekts og japansk monster terminologi overtager handling og historie. Det giver rigtig meget at se på, men desværre meget lidt at sætte sig ind i og blive en del af. 

Det er ikke fordi at undertegnede havde forventet en dybere historie, men der er bare nogle elementer der helst skal være vinget af for at give en god underholdende film. Desværre for “Godzilla King of the Monsters” er der ikke mange ting der giver underholdning, udover nogle special effects i forbindelse med diverse actionscener og jo jo – der er da nogle flotte imellem, meeeeen det er ikke helt nok.   

Ekstra:
EXPERIENCE A WORLD OF STUNNING VISUAL EFFECTS, SECRET MONARCH LOCATIONS AND MONSTER MYTHOLOGY BEHIND THE ULTIMATE BATTLE OF TITANS.

• EXTENSIVE FEATURETTES INCLUDE: WELCOME TO THE MONSTERVERSE 

• GODZILLA 2.0 

• MOTHRA: QUEEN OF THE MONSTERS

• PLUS: DELETED SCENES 

• COMMENTARY BY DIRECTOR MICHAEL DOUGHERTY, EXECUTIVE PRODUCER ZACH SHIELDS AND ACTOR O’SHEA JACKSON JR.

Ekstramaterialet giver faktisk næsten mere smæk for skillingen end selve filmen, for her kommer man godt rundt. 

Konklusion:
“Godzilla King of the Monsters” er endnu et godt eksempel på, at kæmpe monster og special effects ikke skaber underholdende film. 

Karakter:
Ekstra: 3/5
Filmen: 2/5