Dette må være den vildeste controller til din PS4.
Her er pressemeddelelsen fra Astro:

ASTRO Gaming, førende inden for kvalitetsudstyr til videospil, har kontinuerligt fornyet og for altid redefineret, hvad professionelle gamere kan forvente af deres lydudstyr. Tilbage i november 2018, udvidede ASTRO ydermere deres ekspertise og annoncerede dets udvidelse til den professionelle controller-kategori med lanceringen af ASTRO C40 TR Controller i USA. I dag er vi glade for at meddele tilgængeligheden af denne controller i Danmark.

Som den nyeste tilføjelse til den mest solgte Tournament Ready (TR) serie, vil den modulære og yderst tilpasselige ASTRO C40 TR tilføje en konkurrencemæssig fordel, mens den tilpasser sig ethvert spilmiljø, lige fra professionelle turneringer til konkurrencer med venner. Den nye ASTRO C40 TR Controller er et officielt licenseret produkt til PlayStation® 4, der også indeholder yderligere kompatibilitet med Windows ™ PC’er.

”Vores produkt har dramatisk ændret eSport-landskabet – og forbedret hold- og spillerpræstation undervejs” siger Aron Drayer, Vice President of Marketing, ASTRO Gaming. ”Vores nye ASTRO C40 TR Controller er den næste naturlige udvikling af vores fortsatte engagement i eSport, pro-gaming og gamere generelt. Efter mere end to års udvikling, mens vi integrerede feedback fra pro gamere, er vi glade for endelig at få C40 TR i hænderne på forbrugerne. C40 TR vil være en reel gamechanger.”

ASTRO C40 TR Controller leverer bedst-på-markedet egenskaber og kvalitetskomponenter i en ergonomisk komfortabel controller, som kan modstå hård brug af professionelle gamere i højintensitet miljøer. Controlleren er designet fra bunden med professionelle gamere og professionelle turneringer in mente – aspirerende professionelle, hardcore gamere og enhver gamer, som kræver mere af deres gaming-udstyr, vil finde meget at elske i ASTRO’s nye controller. Den nye C40 TR tilbyder udskiftelige analoge sticks og d-pad moduler, udskiftelige analoge stick og d-pad positioner, stick tops med variable længde, programmerbare bagknapper, brugerdefineret software komplet med stick- og triggerfølsomhedskontrol, on-board knap remapping, tilpassede profiler og mere. 

Primære funktioner inkluderer:

  • UDSKIFTELIGE, OMBYTTELIGE STICK-MODULER: Skift hurtigt og nemt det analoge stik eller d-pad modulerne for konsistent skarp ydelse. Indstil controlleren i enten Offset- eller Parallel konfiguration. Udskiftelige stick-caps giver ekstra tilpasning, for en ekstra konkurrencemæssig fordel.
  • INTEGRERET, REMAPPABLE REAR KNAPPER: Optimal knaplayout bagtil for overlegen ergonomi forbedrer præcision i kritiske øjeblikke. Mappabilitet strømliner controlleren til enhver genre og spillestil og forbedrer responstid og nøjagtighed.  Remap knapper og gem dine kortlægninger direkte på controlleren uden PC-software er krævet. 
  • ASTRO CUSTOMIZATION SOFTWARE: ASTRO’s customization software øger eksponentielt C40 TR Controllerens alsidighed og præcision. Opret profiler der kan skiftes direkte fra controlleren. Justér trigger- og stickfølsomhed, remapknapper, justering af EQ, lydudgang, mikrofonudgang og sidetone.
  • TILKOBLET/TRÅDLØS INDSTILLINGER: Med den indbygget mode-knap, kan du hurtigt skifte mellem kablet og ASTRO’s proprietære 2.4 GHZ trådløse tilstand, og kan dermed tilpasses til enhver form for gaming. Begge tilbyder lav latens for ydelse på pro-niveau.
  • TRÅDLØS AUDIO: C40 TR Controlleren leverer naturtro lydgengivelse på spillyd og stemmechat i både kablet og trådløs tilstand via 3,5mm Jack-stikket. C40 tilbyder spillyd og stemmechat i trådløs tilstand, og er kompatibel med ethvert gaming-headset med et 3,5mm stik.
  • TRIGGER STOPS: Aktiver hurtigt og nemt trigger stop, som justerer aftrækkerens trækafstand for at tillade ydeevne i de fleste FPS-titler.
  • 12 TIMERS BATTERILEVETID: Op til 12 timers batterilevetid.
  • INKLUDERET REJSEETUI: Beskyt din controller, modul, stickhætter og værktøj i et rejseetui med hård skal.
  • KLAR TIL TURNERING: Klar til ethvert miljø leverer TR-linjen af ASTRO Gaming-produkter førsteklasses design og ydeevne til enhver type gamer. Alle Tournament Ready-produkter er designet og udviklet til at imødekomme de krævende specifikationer fra pro-gamere.

Pris og tilgængelighed

ASTRO Gamings nye ASTRO C40 TR Controller kan eksklusivt forudbestilles på ASTRO’s hjemmeside i perioden 1.- 8. november 2019 for DKK 1.490. Fra 8. november tager forhandlere imod ordrer online. Fra 15. november er C40 TR Controller på hylderne hos forhandlerne.