98.0
Score

Det sidste tastatur vi anmeldte var et Logitech K580 tastatur, hvor man desværre havde valgt nogle forkerte løsninger, der gav en dårlig oplevelse.Så da MX Keys kom, havde jeg bange anelser, men de blev hurtigt gjort til skamme og sammen med MX Master 3 musen (anmeldelse på vej), er der ikke et øje tørt. Denne gang har de valgt de helt rigtige løsninger. 

Design:
Man kan bestemt godt se at der er tale om Logitech Master serie, både når det gælder Mx Keys (tastatur) og MX Master 3 (mus). MX Keys er flot designet med afrundet kant, mørk grå aluminium baggrund og sorte plastik taster med en blød fordybning på hver enkelt tast. Ydermere er der lys i tasterne, ikke i 100 farver, men i stilrent flot klart lys der giver en professionel oplevelse.  

Daglig Brug:
Man bliver hurtigt glad for tastaturet, det er nemt at bruge da tasterne er rigtigt placeret og den lette fordybning og fornemmelse når man trykker, er bare helt perfekt. Hvert tryk er super stabilt, der er ikke tegn på at tasterne virker løse eller på anden måde dårlige. Der er naturligvis også de ekstra funktioner som efterhånden er blevet standard på de fleste tastatur, eksempelvis multimedia styring, volumekontrol, osv. Man har også valgt at ligge lidt ekstra funktioner ind. Heldigvis er de markeret op, så de er nemme at bruge. Eksempelvis kan man med et enkelt tryk, tage et screenshot. Der er mulighed for lys (klart hvidt)  i tasterne og omkring hver tast, hvis man ønsker det, hvilket er en fed effekt specielt hvis lyset er begrænset i de omgivelser man arbejder i. En sjov detalje angående lyset er at MX Keys registrerer om du er i nærheden, så den slukke hvis ikke du er og tænder igen når der er aktivitet over tasterne. Med MX Keys har du også mulighed for at skifte imellem op til 3 enheder eksempelvis Tablet og telefon eller flere computer, det give et godt arbejdsflow hvis man har gang i flere projekter på en gang, endnu et plus.  

MX Keys er helt klart den mest positive oplevelse vi har haft i forbindelse med et tastatur i meget lang tid, man  sidder med en fornemmelse af at det bliver bedre og bedre mens man bruger det. De små fordybninger virker som et salgstrick, men når man begynder at opleve hvad det gør for oplevelsen, giver det virkelig god mening. Det hele blive også kun endnu bedre af at det er trådløs, og her er måske et lille problem for man kan ikke se hvor meget strøm man har tilbage, men heldigvis holde den strøm i lang tid og lades via et USB kabel.

Konklusion: 
MX Keys er helt klart et tastatur man hurtigt forelsker sig i for det er godt at skrive på og gør faktisk også mange opgaver nemmere, som man lære de ekstra funktioner der følger at kende. Er man på jagt efter et rigtigt godt “ikke gamer tastatur” der ser skarp ud, så anbefaler vi helt sikkert MX Keys som vores valg nummer et.