20.0
Score

Man skulle ikke tro der er forskel på de forskellige tastatur man kan købe, men det er der bestemt. Desværre har Logitech med K580 valgt de forkerte løsninger. 

Design:
Man har forsøgt at skille sig ud fra mængden, med et lidt anderledes layout og en holder til ens telefon. Man har også lavet et fuldt tastatur på mindst mulig plads og det er for så vidt en god ide (læs om problemerne i den forbindelse i daglig brug). Materialet er plastik, hele vejen igennem. 

Daglig Brug:
Det skal lige siges at jeg faktisk har været stor fan af dette tastaturets lillebror k380, derfor regnede jeg faktisk også med at blive glad for K580. Det kom dog aldrig til at ske! Der var simpelthen nogle ting der virkede helt forkert i min optik. Første problem opstår faktisk i at det er rigtigt svært at ramme de rigtige taster, og det er altså vigtigt. Afstanden virker forkert plus man har valgt nogle farlige løsninger i tastatur verdenen. Eksempelvis har man lavet to knapper hvor der på almindelige tastatur er en stor enter tastatur, det giver rigtig mange fejl slag. Et andet problem er at tastaturet virker meget plastik agtigt, til tider virker det faktisk som om det er et stykke plastik man sidder og trykker på. Der er heldigvis også en enkelt positiv side, i form af  man kan skifte imellem eksempelvis computer og sin telefon eller tablet, faktisk en rigtig fed ting som Logitech putter i deres tastatur.     

Konklusion: 
K580 er desværre en stor skuffelse, det virker som om afstanden mellem tasterne er forkert, samtidig har man taget nogle forkerte valg og så er det hele alt for meget plastik til mig.