3.0
Score

Format: DVD, Blu-ray, Streaming 

Release: 26-09-2019

Min: 120

Anmeldt af: Keld Mølbæk

Covertekst:
Da den lettere uheldige journalist Fred Flarsky møder, sit livs første kærlighed, Charlotte Field, lykkes det ham at charmere hende igen. Der er bare et lillebitte problem. Charlotte er nu USA’s udenrigsminister og vil stille op som præsidentkandidat. Da hun hyrer Fred som taleskribent – slår det gnister.

Filmen:
Denne film går under betegnelsen romantik/komedie og det er måske det der er lidt problemet. Godt nok er filmen til tider sjov og romantisk, men der er langt imellem den er begge dele på en gang. Faktisk er det ofte sådan at den er sjov og så kommer der en lang scene hvor den skal være romantisk og seriøs. Det sidstnævnte bliver tit til for lange passager, hvor filmen mister driften som humor giver. 

Det er en skam det ikke er lykkes lidt bedre at dosere humor og handling eller evt. have hafte en bedre historie til at bakke den seriøse del op. I stedet ender man med en lige ved og næsten, og de to hovedpersoner, i form af Charlize Theron og Seth Rogen formår ikke at flytte det meget, det er de for svage til i denne film.  

Ekstra:
Intet ekstra da anmeldelsen er fra stream 

Konklusion:
“Long Shot” er desværre en af de der romantiske komedier der ikke rigtigt formår at underholde på den lange bane, men kun i små bider hist og pist. Så det ender med den bløde mellemvej, også selvom Charlize Theron og Seth Rogen forsøger at lave om på det. 

Karakter:
Ekstra: 1.5/5
Filmen: 3/5