Format: Streaming 

Release: 01-09-2019

Min: 120

Anmeldt af: Keld Mølbæk

Covertekst:
The Kid Who Would Be King er en moderne fortolkning af den gamle myte om Kong Arthur. Den 12-årige knægt Alex har problemer i skolen og kæmper for at forsvare sine venner mod ældre bøller. Ved en tilfældighed finder Alex det mytiske sværd Excalibur og trækker det op af en sten! Nu venter et eventyr, hvor Alex og vennerne må indtage rollerne som ridderne om det runde bord og få hjælp af troldmanden Merlin til at overvinde en ond troldkvinde.

Filmen:
Er man på udkig efter en eventyr/fantasy film til børnene, er man godt på vej med “The Kid Who Would Be King”. Filmens historie er bygget op om, hvordan man som barn oplever verden, og den bliver da kun mere interessant da der komme riddere op af jorden og hovedpersonen Alex er den eneste der kan redde verden.

Hvor er det befriende at man slipper fantasien og kører det hele på børneniveau, lidt ligesom i Strager Things hvor det kun børnene der er i handlingen, for som bekendt har vi alle været børn og kan derfor sætte os ind i de fleste situationer. Det er det der gør det til en rigtig fornøjelig oplevelse at se denne film. Desværre ser det ud som om den kun findes med engelsk tale, så børnene skal være i stand til at læse undertekster for at få den fulde oplevelse.    

Hele filmen er bygget om historien og sværdet i stenen, dog er den bragt frem til nutiden og så er der masser af fede special effects, der nok skal sørge for at fokus bliver bevaret  

Ekstra:
Ikke noget ekstra da det er streaming 

Konklusion:
“The Kid Who Would Be King” er en rigtig god oplevelse, som er god underholdning for hele familien, og så er der masse af flotte effekter.  

Karakter:
Ekstra: 1.5/5
Filmen: 3/5