4.5
Score

ormat: DVD, Blu-ray, Streaming 

Release: 19-08-2019

Min: 122

Anmeldt af: Keld Mølbæk 

Covertekst:
I dette episke eventyr om håb, udvikling og styrke må en cyborg, Alita (Rosa Salazar), lede efter spor fra sin fortid, da hun vågner op i en fremtidig verden, hun ikke kan genkende.

Filmen:
Alita:Battle Ange”l er en fremtidsfilm hvor historien er set før. Man er i bunden af fødekæde og drømmer om et liv højere oppe i systemet. Det i sig selv er en god historie, men der er meget mere at komme efter som filmen skrider frem. Alita er nemlig skabt af Dr. Ido er er halvt cyborg og resten er en krop som Dr. Ido har skabt til andet formål.

Filmen har derfor nogle faser, hvor man lærer Dr. Ido og Alita at kende, lærer deres verden at kende, for til sidste at tage kampen op mod det onde der hersker i deres by Iron City. Det hele er godt skruet sammen og virker overbevisende, derfor bliver man også grebet af handlingen, ikke mindst når Alita vokser med opgaven som filmen skrider frem.

Udover man får en god handling, får man også en visuel oplevelse for der er en flot film når det kommer til det visuelle og special effects.  Faktisk nok noget af det bedste i sin gener i meget lang tid.

Ekstra:
Alitas Wold
From manga to screen
Evolution of Alita
Scene deconstruction
Motorball

Der er tale om virkelig flot og godt ekstramateriale, som kommer rigtigt godt rundt om og bagom filmen.

Konklusion:
“Alita:Battle Angel” er en virkelig positiv oplevelse, den har en hovedperson der virkelig vokser i filmen og i sympati hos den der ser på. Dertil kommer en god historie/handling og en visuel oplevelse i topklasse.

Karakter:
Ekstra: 4/5
Filmen: 4.5/5