3.0
Score

Format: DVD, Blu-ray, Streaming

Release: 15.07.2019

Min: 97

Anmeldt af: Aron Gerberg Simonsen

Covertekst:
Da Ray Breslin (Stallone) og hans hold går ind i en sag om en kidnapning, finder de ud af, at kidnapperen er den sindsforstyrrede søn af Breslins tidligere forretningspartner, og at han også har kidnappet kvinden i Breslins liv. Hun holdes fanget i et kæmpe fængsel, kendt under navnet Djævelens Station.

Filmen:
Tredje film i serien “Escape plan” med Sylvester Stallone, en noget alderspræget actionhelt, der dog må siges at klare det ok hans alder taget i betragtning, men selvfølgelig også bærer præg deraf. Det er en lidt forudsigelig actionfilm der ikke helt som den første film, hvor også Schwarzenegger var med, lever op til en nutidig standard. Især den første halvdel af filmen er lidt gammeldags og “tung”, dog båret oppe af mange fede splattereffekter, og det er netop filmens voldelige action og blodige mord der gør filmen værd at se. Midt i filmen kommer seeren op på dupperne igen, med en lidt overraskende hændelse, hvorefter den fortsætter sin blodige spor frem mod den uundgåelige slutning.

Historien handler om Stallone der skal redde sin meget unge (33 år yngre) kæreste ud af et fængsel hvor de fæle kidnappere holder hende fanget, med hjælp fra to kinesiske bodyguards der skal redde en kinesisk millionærdatter ud af selvsamme fængsel. Det er en klassisk, nogle vil måske mene forældet, actionfilms handling, desværre er den bare for løst sammensat og der er mange ubesvarede spørgsmål og løse ender. Historien er på sin vis ret uinspireret, heldigvis godt dækket ind af en masse hårdtslående og vildt skydende action.

Ekstra:
Intet ekstramateriale da det filmen er streamet.

Konklusion:
“Escape plan – The extractors” er en ny actionfilm i gammeldags format, med en historie der er meget tynd og mangelfuld, men samtidig med rigtig meget fed action der gør filmen værd at se. Stallone er gammel og det kan også ses i filmen, de tempofyldte og fede actionsekvenser overlader han til de to kinesere, der er med på hans hold af “good guys”.

Karakter:
Ekstra: -/5
Filmen: 3/5