3.5
Score

Format: DVD, Blu-ray, Streaming 

Release: 04.07.19

Min: 107 

Anmeldt af: Keld Mølbæk

Covertekst:
Borgerne i Bricksburg står over for en ny stor trussel: LEGO® DUPLO® fjender fra det ydre rum, der ødelægger alting hurtigere, end de kan nå at genopbygge. Kampen for at besejre angriberne og genskabe harmonien i LEGO-universet fører vores helte til en fjern verden, hvor deres mod, kreativitet og mesterbygger-evner bliver udfordret, og de får lejlighed til at vise, hvor specielle de er.

Filmen:
Efter den kæmpe succes med den første Lego the Movie film, som i den grad tog hele verden med storm, ja så måtte der komme en 2’er. Nu er den her så og med denne filmserie kan alt jo ske. Som i de andre Lego film har man givet fantasien frit løb og det siger ikke så lidt. I LEGO: the movie filmene er man rimelig frie i forhold til eksempelvis Batman filmen, hvor der er lidt regler i forhold til Batman universet.  Dermed blander man lidt fra alle de verdener som man har i Lego og kører det hele på ned børnenes fantasi niveau, så selv forældre kan have lidt svært ved at bevare fokus, til gengæld elsker børnene det.

Lego the Movie 2 er alt det etteren var, og så lige lidt mere hist og her. Om den er bedre end etteren, det er jeg vist for voksen til at bedømme, men spørg jeg sønnen på 6 år, der er kæmpe lego fan, går den rent ind. Så slå fantasien løs og forvent også at der skal købes lidt ekstra lego efter filmen. 

Ekstra:
DELETED SCENES
THEY COME IN PIECES: ASSEMBLING THE LEGO® MOVIE 2
MUSIC VIDEO AND MORE!

Ekstramaterialet er en blandet omgang. Noget er rigtigt godt, andet meget overfladisk, men det er faktisk okay for så er der både til voksne og børn. 

Konklusion:
“Lego: the Movie 2” er endnu en fantasifilm, der vækker de små plastikklodser til live på nogle helt nye måder og nok bringer glæde blandt børn, specielt dem der er legofan. 

Karakter:
Ekstra: 2.5/5
Filmen: 3,5/5