Hvis man er til indendørs aktiviteter og musik skulle man måske overveje Wonderboom 2 fra Ultimate Ears, vi har testet den og her er hvad vi oplevede. 

Størrelse og form:
En af de helt store fordele ved Wonderboom 2 er helt sikkert størrelsen. Den er kun 9,5 cm i diameter og kun 10,5 cm høj så den er faktisk ikke så høj som en sodavandsdåse. Den er ekstrem nem at have med, enten i tasken eller eventuelt via en karabinhage, så man kan klikke den fast via den lille strop der sidder på den. 
Udformningen er yderst tiltalende, for den har et tæt vævet stof, med gummioverflade på top og bund. På stoffet er der et stort plus og minus og det er her volumen styres så det er nemt at komme til trods den lille størrelse. Ellers er der en power knap på toppen samt en til at aktivere bluetooth. I bunden sidder knappen med juletræet på, som skulle kunne give bedre lyd i det fri, men mere om det senere. Det er også i bunden micro USB’en sidder der skal oplade batteriet, som lover 13 timer, men man skal nok ikke forvente mere end 10-11 timer, med mindre lyden er meget dæmpet. Designet er lækkert at se på, men også praktisk, og så er den IP67-certificeret hvilket vil sige støv og vandtæt. Praktisk hvis det er en man vil have med på tur. 

Lyden:
Når man skal lave lyd er det jo noget med at flytte luft blandt andet  og derfor jo mindre højtaler jo mindre forventninger til lyden. Her overrasker Wonderboom 2 meget positiv. Det er naturligvis ikke verdensklasse lyd, men det er absolut mere end godkendt, og størrelsen taget i betragtning og det, at den er beregnet til at tage med, er det faktisk genialt og kanon godt. Den formår at få sig dækket godt ind i hele billedet, både de høje og lave toner uden at falde igennem, dog er den nok bedre til bass end diskant. Så er der juletræs knappen i bunden. Den er beregnet til at skabe en bedre udendørs oplevelse og det skabes faktisk ved at skrue en anelse ned for bassen og dermed give mere plads til diskanten. Det virker lidt som en forringelse, men efter nogle test udendørs er det faktisk blevet det foretrukne udenfor.

Konklusion:
Wonderboom 2 er bestemt et godt bud på en højtaler der skal med på farten, den er lille og nem. Den er vand- og støvtæt og vigtigst af alt, den leverer en kanon lyd i forhold til størrelsen og det skal den naturligvis også til 799,- men er du meget på farten og skal have musik med, er den pengene værd.