2.0
Score

Format: Streaming 

Release: 15.07.19

Min: 107

Anmeldt af: Keld Mølbæk

Covertekst:
Dette er den fascinerende, tredobbelt Oscar-nominerede historie om Lee Israel, der havde stor succes med at skrive portrætbøger om berømtheder som Katharine Hepburn og Estée Lauder. Da hun indser, at hun ikke længere kan udgive bøger, fordi hun ikke mere er i takt med markedet, begynder hun på bedrageri sammen med sin loyale ven Jack Hock.

Filmen:
Hovedrollen spilles af Melissa McCarthy som helt sikkert er mest kendt for alle sine komiske film og “Saturday Night Live”, men det skal man bestemt ikke lade sig narre af for dette er en dybt seriøs film. Det er rollen som forfatteren Lee Israel og hendes forfald og vi ser Melissa også har disse evner.

 Trods Melissa McCarthys overbevisende skuespil, sidder man stadig og mangler et eller andet til filmens handling. Der mangler ligesom noget energi eller noget overraskede, for handlingsforløbet virker meget stille og roligt ligemeget om det går skidt eller godt. Det gør at man aldrig falder rigtig ind i historien og man får aldrig de store følelser for Lee og for underholdningsværdien gør det bestemt heller ikke noget godt.

Det er en skam filmen ikke kommer ud over kanten, for den havde alt det krævede, men den formår bare ikke at få det rigtigt ud.

Ekstra:
Anmeldt udfra streaming, så ikke noget ekstramateriale.

Konklusion:
“Can you ever forgive her” er en af de der handlinger der bare kører ud af en lige linje uden at give os der ser den noget. Det til trods for at det handler om forfald, druk, forfalskninger og meget mere. 

Karakter:
Ekstra: 0/5
Filmen: 2/5