Ultimate Ears er tilbage for at introducere den næste generation af anerkendte bærbare og vandtætte Bluetooth®-højtaler – Ultimate Ears WONDERBOOM 2. Denne nye højttaler rocker endnu større 360-graders lyd end før og ekstra bas, hvor som helst du har brug for det. Med en helt ny udendørs Boost-tilstand, forlænget 13-timers batterilevetid, IP67-rating, Double Up True Stereo Parring og iøjnefaldende to-tone materiale, er WONDERBOOM 2 klar til at følge dig på hvert trin på din rejse, på dagsture, strand- og cykeleventyr – alt sammen med boomene lyd.

Den helt nye Outdoor Boost-funktion er specielt indstillet til, når du lytter til musik udendørs. Tryk bare på knappen, der er placeret på bunden af din WONDERBOOM 2 højttaler, for at tænde Outdoor Boost og opleve højere, skarpere lyd med en indbygget og forudjusteret equalizer (EQ), der komplimenterer ethvert udendørs miljø.

I modsætning til sin forgænger, er WONDERBOOM 2 nu udstyret med endnu mere bas, takket være en lavere cutoff-frekvens, 30 procent mere batterilevetid og en ny IP67-rating, der gør den vandtæt, støvtæt og dertil kan den flyde. Med en redesignet knap på toppen kan du nemt afspille, pause og springe numre over direkte på højttaleren. Du kan endda parre to WONDERBOOM 2 højttalere ved hjælp af den opgraderede Double Up-funktion, så du kan nyde en ægte trådløs, venstre og højre stereooplevelse, eller bare feste højere.

Hver højttaler kommer i et stilfuldt to-tone materiale, inspireret af denne sæsons sportstøj og farvevalg. WONDERBOOM 2 vil være tilgængelig i følgende fem farver: Deep Space Black (sort), Crushed Ice (grå), Radical Red (rød), Bermuda Blue (blå) og Just Peach (pink).

Pris & tilgængelighed

Ultimate Ears WONDERBOOM 2 er nu tilgængelig i udvalgte europæiske lande.  Vejledende udsalgspris; DKK 799.