3.0
Score

Format: DVD, Blu-ray, Streaming

Release: 20.05.2019

Min: 120

Anmeldt af: Keld Mølbæk

Covertekst:
Ubådskaptajnen Joe Glass leder en redningsaktion på en amerikansk ubåd i nød, da han opdager et hemmeligt militærkup mod den russiske præsident. Med hjælpe fra Navy SEALS, skal de snige sig gennem fjendtligt farvand, for at redde præsidenten og stoppe en ny verdenskrig.

Filmen:
Dette er måske ikke den mest realistiske ubådsfilm, men det har helt sikkert heller ikke været meningen. Hvis planen var at skabe en actionfilm mere end en autentisk krigsfilm, ja så er missionen lykkes stort set hele vejen. Dette er vel hvad man kan kalde en amerikanske kick-ass actionfilm af den gamle slags, med masser af intensitet over og under vandet imellem actionscenerne .

Det er en actionfilm, der er lavet for action skyld, uden det dog tager helt overhånd og på den måde klarer den opgaven godt. Der er til gengæld en tynd og tvivlsom historie der bærer præg af at det er action og intensitet der skal være brændstof på filmen. Skuespillet er ikke meget bedre, selvom Gerard Butler gør det nogenlunde ud fra hvad han har at gøre med.

Vil man se Hunter killer som actionfilm blive man ikke snydt og man får det forventede stort set hele vejen igennem filmen, og har man været fan af nogle af de gamle actionfilm fra 80er og 90erne så er det næsten en tur tilbage dertil.

Ekstra:
Ikke noget, da anmelder kopien er streamet

Konklusion:
“Hunter killer” intens ubådsfilm med mere action end historie, det virker måske kedeligt men det er faktisk helt befriende at se en god gammeldags actionfilm uden en dybere eller mørk historie.

Karakter:
Ekstra: 1.5/5
Filmen: 3/5