3.5
Score

Format: DVD, Blu-ray, Streaming

Release: 29.04.2019

Min: 143

Anmeldt af: Keld Mølbæk

Covertekst:
AQUAMAN er fortællingen om ARTHUR CURRY, der er halvt menneske, halv undervandsvæsen. På sit livs rejse finder han ud af, om han kan leve op til det, han er født til… at være konge.

Filmen:
Historien/handlingen er god og underholdende. Den fortæller om hvordan Aquaman blev til og hvorfor han vendte tilbage til havet. Som i de fleste andre superhelte film er det meget skarpt delt op, hvem der er de gode og hvem der er de onde. Det gør det hele nemt at gå til, samtidig med der en rigtig god balance mellem handling og action. Det giver et rigtigt godt flow og holder underholdningsniveauet.

Selvom Aquaman aldrig har stået som den store superhelt hos undertegnede, må jeg sige at jeg blev positiv overrasket og mit syn på “vandmanden” har ændret sig en hel del. Det er en helt som har evner, men egentlig helst vil være fri for al opmærksomheden og så er han en superhelt med en god humor, der giver lidt ekstra mellem de mange special effects.

Filmen har lidt af det hele uden at træde helt ved siden af, på noget tidspunkt. Det betyder at man er godt underholdt. Til gengæld er der ikke som sådan gemt noget i filmen der virkelig skiller den ud fra mængden af superheltefilm der kommer for tiden  

Ekstra:
Exclusive Sneak Peek of SHAZAM!
Going  deep into the world of  AQUAMAN: Explore the Making of the Movie
Becoming AQUAMAN: Enter the World of Jason Momoa
Dark depths of black manta: Discover the History of Aquaman’s Deadliest Foe

Faktisk ganske godt ekstramateriale, der giver et godt kig bag om filmen

Konklusion:
“Aquaman” er måske ikke den største helt blandt folk, men han gør det særdeles godt i denne film, der både har en sjov og action fyldt handling.

Karakter:
Ekstra: 2.5/5
Filmen: 3,5/5