2.0
Score

Format: DVD, Blu-ray, Streaming

Release: 04.04.2019

Min: 116

Anmeldt af: Keld Mølbæk

Covertekst:
Robin af Loxley (Taron Egerton), en krigshærget tempelridder, og sin mauriske hærfører (Jamie Foxx) igangsætter et dristigt oprør mod den korrupte engelske krone. Som adelsmand om dagen, og den retfærdighedskæmpende ”The Hood” om natten, må Robin ofre alt for at redde Nottinghams borgere og få sin hævn. Robin Hood er et nervepirrende og actionmættet eventyr med store krigsscener, fantastisk velkoreograferede kampscener og tidløs romantik.

Filmen:
De fleste mennesker har nok hørt eller set historien om Robin Hood og derfor var det også med en vis spænding man sætter sig til at se denne nyeste fortolkning. Taron Egerton er Robin Hood og Jamie Foxx er John, så der er som sådan ikke meget “glimmer” her, faktisk er der tale om en middelmådig oplevelse fra de to herrer.

Hvis man skal have en positiv oplevelse, skal man nok bare se den som en gang action underholdning, for det er i forbindelse med actionscenerne man er bedst underholdt, for der er ikke hverken historie eller skuespil til at bære filmen. De bedste actionscener er rigtig godt lavet, men også her må vi indrømme der er for langt imellem. Derfor bliver det hele engang middelmådig underholdning, uden den vilde substans

Ekstra:
Ikke noget da det er streaming versionen vi har anmeldt

Konklusion:
Robin Hood er en gang middelmådig action underholdning, men tryk på middel.

Karakter:
Ekstra: 1.5/5
Filmen: 2/5