Cecilie Stenspil har hovedrollen i den nye internationale Viaplay Original ‘Straight Forward’, som også har stærke danske navne som Troels Lyby, Marie Boda og Vibeke Hastrup på rollelisten. Med den officielle trailer kan du nu få en forsmag på det humoristiske svindlerdrama, som får eksklusiv premiere på Viaplay onsdag den 17. april.

‘Straight Forward’ er et internationalt svindlerdrama, som med et smil på læben tager seerne med på en hæsblæsende katten-efter-musen tur fra Nordic Noir-København til Queenstown, Down Under. Serien er kommet i stand i et spændende internationalt samarbejde, hvor Danmark og New Zealand mixes til en farverig cocktail både hvad angår cast, location og produktion.

– Med ‘Straight Forward’ er vi gået ind i et internationalt samarbejde om en Originalserie, hvilket skaber grobund for en helt ny serietype. Med samarbejdet mellem Viaplay og det new zealanske produktionsselskab Screentime formår vi at blande genre og fortællestil og skaber derved noget helt unikt, som ikke er set før i Danmark, siger Nanna Mailand-Mercado, Head of Originals, Viaplay, NENT Group Danmark.

I hovedrollen ses Cecilie Stenspil som Silvia Petersen – en svindler med hjertet på rette sted, som kun snører de slemme drenge. Denne gang har hun bare svindlet én af de rigtig slemme, og hun må derfor efterlade sin mor Lisbeth (Vibeke Hastrup) og modvillige teenagedatter Ida (Marie Boda) og flygte ud af landet. Under dæknavnet Robyn Ford lander Silvia i Queenstown, New Zealand, men ikke for igen at trække vejret frit – for mens hun kæmper for at få sin mor og datter i sikkerhed i New Zealand, har hun efter sig både en meget vred, dansk politimand (Troels Lyby), en morderisk pusher og, før eller siden, også det new zealanske politi.

Viaplay Originalserien ‘Straight Forward’ får eksklusiv premiere på Viaplay onsdag den 17. april, og alle otte afsnit vil blive gjort tilgængelige på én gang.