Format: DVD, Blu-ray, Streaming

Release: 21.02.2019

Min: 112

Anmeldt af: Keld Mølbæk

Covertekst:
Tom Hardy spiller hovedrollen som den dødbringende beskytter og antihelt Venom – en af de mest komplekse og mystiske karakterer i Marvels univers. Den undersøgende journalist Eddie Brock forsøger at gøre comeback efter en stor skandale, men han ender uheldigvis med at blive besat af en alien symbiote, der giver ham et voldeligt super alter ego: Venom. Han bliver hurtigt tvunget til at stole på sine nyerhvervede evner for at beskytte verden fra en skummel organisation, der er ude efter deres egen symbiote.

Filmen:
Hollywood er hele tiden på jagt efter den næste superhelt, som de kan tjene penge på lige som de tjener penge på www.livingsmarttv.dk. Denne gang prøver de med Venom som kort fortalt er en af de helte der bliver helt ved et uheld og det giver nogle rigtige sjove problemstillinger, når man ikke helt kan styre det man pludselig har i kroppen. Ikke mindst når “den” kan tage fuld kontrol og har en glubsk appetit på levende væsner.

Det er Tom Hardy der spiller den noget afdankede journalist der vil gå meget langt for sandheden, og det kan koste dyrt på mange måder, må han erfare. Det er hans skuespil der bærer meget af filmen, specielt der hvor han er i fuldstændig forfald og pludselig får uforudsigelige kræfter og evner, ikke set før på denne jord. Desværre er resten af handlingen meget forudsigelig og uden de store overraskelser.

En sidste ting der kunne have hjulpet filmens underholdningsværdi havde været action scenerne, men det lykkes heller ikke rigtigt, så man sidder tilbage med følelsen af, at det kunne være blevet rigtigt godt, men mission desværre mislykkedes flere steder.

Ekstra:

  • Venom Mode: Trivia Track
  • The Lethal Protector in Action
  • The Anti-Hero
  • Venom Vision
  • Designing Venom
  • Symbiote Secrets
  • AND MORE


Der er over en times ekstra materiale om filmen på kryds og tværs

Konklusion:
“Venom” det lykkedes næsten at lave en hel film, bundet op på en enkelt superhelt, men det er også kun næsten for handlingen halter altså for meget og action scenerne er for få og middelmådig til at klare opgaven.

Karakter:
Ekstra: 2.5/5
Filmen: 3/5