Format: DVD, Blu-ray, Streaming
Release: 24.01.19
Min: 121


Covertekst:
Denzel Washington vender tilbage i en af sine stjerne roller i den første toer i sin karriere. Robert McCall udøver, uden at ryste på hænderne, selvtægt på vegne af folk, der er blevet udnyttet og undertrykt – men denne gang bliver det personligt.


Filmen:
Denzel Washington spiller rollen som Robert McCall, en mand man bestemt ikke ønsker at have noget udestående med, for han er bestemt ikke bleg for selvtægt. Når det sker er det klogest at passe ind og ikke kæmpe imod for McCall går hele vejen for sin retfærdighed.

2’eren har rigtige mange ligheder med etteren, men den har flere stille passager hvor der er lidt mere historie og dybde end etteren. Det er det meste af vejen et plus, men enkelte steder blive sekvenserne lige lange nok. Når det er sagt virker filmen særdeles underholdende af en actionfilm, med lidt dybde at være. Lægger man dertil at det er en to’er så er faktisk ganske imponerende.


Ekstra:

• 11 Deleted & Extended Scenes
• Denzel as McCall: Round Two
• Seconds Till Death: Action Breakdown
• Through Antoine’s Lens: The Cast
• Trivia Track: Pop-up trivia

Der gemt masser af interessant information om filmens tilblivelse.   


Konklusion:
Denzel Washington giver smæk for skillingen i Equalizer 2 og det er både bogstaveligt og rent underholdningsmæssigt, for der er virkelig dømt actionfilm for alle pengene.


Karakter:
Ekstra: 1.5/5
Filmen: 3/5