Format: DVD, Blu-ray, Streaming – Release: 10.01.19- Min: 134

 

Covertekst:
Superheltefilmen ‘Deadpool 2’ er efterfølgeren til den populære filmatisering af Marvels tegneseriehelt. Efter at have overlevet et næsten fatalt bøffel-angreb, kæmper en vansiret kantinekok (Wade Wilson) for at blive byens hotteste bartender, mens han skal lære at leve med sin manglende smagssans. I sin søgen efter at genfinde livslysten og en flux capacitor, må Wade kæmpe mod ninjaer, Yakuza-mafiaen og en flok seksuelt aggressive køtere, mens han rejser verden rundt for at opdage vigtigheden af familie, venskab og smag.

 

Filmen:
Da den første Deadpool film kom må jeg sige at filmen på mange måder overraskede mig. Dels var der humoren der var rå og crazy, og så var der en superhelt der virkelig skillede sig ud fra alle de andre superhelte, ja han var nærmest en egoistisk antihelt.

Nu er to’eren her og der er noget at leve op til, samtidig med det er svært at overraske. Heldigvis er det lykkes endnu engang, faktisk er toeren næsten mere underholdende end etteren. Der er endnu mere crazy humor og der er skruet endnu mere op for action scenerne. Endnu engang viser det sig at Deadpool ikke rigtigt passer ind hverken blandt mennesker eller mutante superhelte. Heldigvis er det ikke noget han tager så tungt og han løser problemerne på bedste børnehave logik, faktisk virker han yderst barnlig til tider. Det giver naturligvis masser af skrammer og er meget tæt på at gå helt galt flere gange. Endnu engang må man tage hatten af for Ryan Reynolds der atter viser at han er Deadpool.

Alt i alt er der mere for alle fans af den første Deadpool film, eller bare dem der er til en super antihelt med en barnlig indstilling til livet, der er ikke går tage verden særlig seriøs.

 

Ekstra:

  • Gag Reel
  • Deleted/Extended Scenes
  • Until Your Face Hurts: Alt Takes
  • The Most Important X-Force Member
  • Deadpool Family Values: Cast of Characters
  • David Leitch Not Lynch: Directing DP2
  • Audio Commentary by Ryan Reynolds, David Leitch, Rhett Reese and Paul Wernick (Theatrical Version only)
  • Deadpool’s Fun Sack 2

 

Heldigvis fortsætte underholdningen og morskaben i ekstra materialet.

 

Konklusion:
Deadpool 2 viser at man med action og syg humor sagtens kan lave en kanon underholdende 2’er.

 

Karakter:
Ekstra: 3/5
Filmen: 4/5