Her er lidt af det du kan finde på Viaplay i 2019!!

Serier:

The Blacklist 

Sæson 6 | Krimidrama

Dramaet i den populæra Viaplay-exclusive serie fortsætter i sæson 6. Raymond Reddington er tillbage, og fortsætter med at opbygge sit kriminelle imperium. Imens er Elizabeth Keen splittet imellem sin rolle som FBI-agent og fristelsen til at give efter for sine kriminelle instinkter.

Premiere 5. januar


Blindspot 

Sæson 3 | Krimidrama

Viaplay begynder året med 3. sæson af den intense krimiserie om ‘Jane Doe’, som vågner på Times Square med hukommelsestab. Eneste spor er en masse mystiske tatoveringer, hun har på kroppen. I den nye sæson har FBI-teamet været væk fra hinanden i 18 måneder, men nye hændelser bringer dem sammen igen.

Premiere 2. januar


The Gifted 

Sæson 1 | Actiondrama

Plej nytårs-tømmermændene med en spritny serie. I en ikke så fjern fremtid lever muterede mennesker side om side med almindelige mennesker. De bliver mødt med mistro og angst, men et institut kæmper for at skabe en fredelig sameksistens mellem de nye og gamle menneske-typer.

Premiere 1. januar


Scandal

Sæson 1-7 | Dramathriller

Den populære dramaserie, som er skabt af legenden Shonda Rhimes, er nu tillbage på Viaplay. Serien følger krisestyreren, Olivia Pope, som hjælper nationens elite med at forhindre potentielle skandaler i Washington DC.

Premiere 7. januar


Deadly Class 

Sæson 1 | Ungdomsdrama

Brødrene Anthony og Joe Russo, som står bag Marvel-filmene, producerer den nye dramaserie Deadly Class, som er et teenage-drama med et spændende twist. I serien følger man Marcus, en hjemløs teenager som bliver rekrutteret til King’s Dominion, en eliteskole for lsnigmordere. Serien er baseret på bøgerne af samme navn.

Premiere 17. januar


Film:

Så længe jeg lever 

Ole Bornedal har instrueret, og Rasmus Bjerg leverer en kraftpræstation som den danske folkekære sanger, John Mogensen, der begyndte i Four Jacks og siden fik stor succes som soloartist. Men succesen havde også en bagside, og alkohol blev en tro følgesvend for John Mogensen. Filmen høstede i år SVEND-prisen for Årets bedste film, mens Ramus Bjerg fik prisen som Årets bedste mandlige skuespiller.

Premiere 8. januar


 Solo: A Star Wars Story 

Nu er den her endelig, den seneste film i rækken af Star Wars spin-offs.  Vi kastes ind i en verden med storslåede planeter, mærkelige væsener og vovede eventyr i den kriminelle underverden, hvor den unge Han Solo hærger. Da han slutter sig til en gruppe galaktiske smuglere bliver det begyndelsen på en fremtid som en af Star Wars største helte – og han møder sin fremtidige kompagnon og andenpilot Chewbacca for første gang.

Premiere 28. december