1.5
Score

Format: DVD, Blu-ray, Streaming – Release: 05.07.18 – Min: 140

 

Covertekst:
MOLLY’S GAME er den sande historie om Molly Bloom, en ung, smuk, olympisk skiløber, som drev verdens mest eksklusive pokerspil i et årti, inden hun blev anholdt midt om natten af 17 FBI-agenter med automatvåben. Hos hende spillede Hollywoods spidser, sportsstjerner, forretningsmoguler og, uden hun vidste det, også den russiske mafia. Hendes eneste allierede var hendes forsvarsadvokat Charlie Jaffey, som fandt ud af, at Molly var meget mere end det, sladderpressen havde fået alle til at tro.

 

Filmen:
Filmen er åbenbart en sand historie om en meget stor sag fra USA i 2013, om at drive gambling virksomhed for rige mennesker, og det er dét som filmen handler om. Lad det være sagt med det samme, det er en fuldstændig ligegyldig historie og filmen en ligegyldig film. Den gør ellers alt hvad den kan for, at proppe noget dramatik og spænding ind i handlingen bl.a. ved at hun, Molly Bloom, bliver anholdt ved en storstilet FBI aktion. Effekten af det der skulle have været spændende udebliver på alle måder, og ikke engang det faktum, at Kevin Costner spiller en lille rolle som faderen til Molly, kan hæve filmens niveau til noget interessant.

Filmen er baseret på Molly Blooms selvbiografi og giver hendes egen selvretfærdige historie af hvad der er foregået, en ren helgen frem for en der udnytter andres ludomani for egen vindings skyld, ikke fordi der ikke er andre der også ville have gjort det, men det hele virker usympatisk selvretfærdigt. Opbygningsmæssigt foregår den på den måde, at det er Mollys fortællerstemme der læser historien op, en “voice over” der understøtter de filmiske billeder, kun afbrudt af scener fra retssagen, det virker tungt og monotont og filmen bliver også derefter.

 

Ekstra:
Empire featurette – 3.02
Trailers

 

Konklusion:
“Molly’s game” er en tung og langsommelig film og handlingen er ligegyldig, der er ikke noget interessant i filmen, hverken personerne eller den sande historie om udnyttelse af rige ludomaner.

 

Karakter:
Ekstra: 0/5
Filmen: 1.5/5