1.5
Score

Format: DVD, Blu-ray – Release: 19.03.18 – Min: 75

 

Covertekst:
Da Jokeren beslutter, at Daily Planet-bygningen skal renoveres, begynder alle mursten at løsne sig. Justice League griber ind, men The Flash bliver fanget i en tidssløjfe, hvor Reverse Flash håner ham igen og igen! De får brug for hjælp fra The Atom, Krypto the Superdog og Ace the Bat-Hound, hvis de skal bryde cyklussen og redde Metropolis

 

Filmen:
Lad os være ærlig The Flash – LEGO er bestemt ikke en af de bedste LEGO animation film vi har set. Handlingen er godt forklaret i coverteksten og det er her hele problemet ligger begravet. The Flash er fanget i en deja VU i filmen, hvilket vil sige at stort set den sammen handling The Flash og Reverse Flash gentager sig gang efter gang.

Det er meget få film hvor det er lykkes med en deja VU handling. Det hele blive bare for meget og både undertegnede og min 5 år gamle søn, der lever for LEGO og superhelte, mistede fokus på filmen efter 3-4 gentagelse.

Rådet må være – se ikke denne LEGO film, men en af de mange andre gode film de har lavet.

 

Ekstra:

Ikke noget

 

Konklusion:
The Flash Lego er ikke værd at bruge tid på, medmindre man er meget stor fan af Flash og Deja VU film genrerne.

 

Karakter:
Ekstra: 0/5
Filmen: 1,5/5