Plantronics lancerer i dag en række nye produkter, der blandt andet omfatter det nye, fuldstændig trådløse BackBeat FIT 3100 sportsheadset, BackBeat GO 410 in-ear headset med støjreducering til folk på farten og nye RIG PRO gamingheadsets til konkurrencemindede gamere.

Plantronics (NYSE: PLT) lancerer i dag otte nye produkter på tværs af BackBeat FIT-, BackBeat GO- og RIG PRO-familierne. Produkterne giver forbrugerne nye, fordybende lydoplevelser, så de kan høre og nyde lige netop det, der betyder mest – fra musik og opkald til gaming.

“I dag stiller man flere krav til sit headset, end at det blot skal have god lydkvalitet. Man forventer, at det er nemt at tage i brug, og at det leverer en god brugeroplevelse, der gør ens dag bedre og mere fornøjelig – uanset om man træner i fitnesscenter, løber et maraton, gamer, eller rejser på tværs af Atlanten,” siger Anders Blak Pedersen, Corporate Manager Danmark hos Plantronics.

Med de mange nye Plantronics-headsets at vælge i mellem, kan brugere nu vælge lige netop det headset, der passer til deres personlige stil og præferencer samt den form for aktivitet, de ønsker at udføre. De nye trådløse headsets leverer den samme holdbart kvalitet, som Plantronics er kendt for.

 • BackBeat FIT 3100
  Det nye true wireless BackBeat FIT 3100-sportsheadset kommer med bløde, fleksible ørepropper, som giver en komfortabel pasform, uanset hvilken træningsform du er til. Udover den behagelige pasform og sved- og vandafvisende design leverer headsettet Plantronics’ anerkendte lydkvalitet. Når man træner udendørs med musik i ørerne, er det desuden vigtigt at kunne høre lyde i trafikken, såsom biler og cyklister. Derfor kommer headsettet med det unikke Always Aware™-design, som sikrer, at man kan høre de vigtigste lyde under ens træning.

  BackBeatFIT 3100
 • BackBeat GO 410
  Det nye in-ear headset er ideelt til dem, der er meget på farten og ofte rejser med fly, færdes i lufthavne eller i offentlig trafik. BackBeat GO 410 kommer i et elegant design med høj komfort og har op til 12 timers batterilevetid. Yderligere har headsettet indbygget støjereduceringsteknologi, som giver rejsende mulighed for kun at høre de vigtigste lyde – både når de pendler dagligt frem og tilbage fra arbejde eller under en 10 timer lang flyvetur.
 • BackBeat FIT 2100 er den nyeste version af den trådløse sportsheadset-favorit, BackBeat FIT. Headsettet kommer med samme kvalitet og holdbarhed, som BackBeat FIT er kendt for, og kommer derudover med en forbedret brugeroplevelse takket være Always Aware™-designet.
 • BackBeat FIT 350 er designet med en ny trådløs bærestil med høj stabilitet og 6 timers lyttetid.
 • BackBeat GO 810 er trådløse over-ear hovedtelefoner, som kommer med op til 20 timers lyttetid til pendlere og folk på farten, så de kan fokusere på det, der er vigtigt, midt i larmen i en lufthavn, på et fly eller i toget.

Nye gamingheadsets – RIG 300, RIG 400 PRO og RIG 500 PRO
Gaming er et område, som Plantronics har et stort fokus på. Plantronics tilbyder en række produkter til både professionelle gamere og amatører, der ønsker at tage spiloplevelse til næste niveau. De nye Plantronics RIG 300, RIG 400 PRO og RIG 500 PRO gamingheadsets har arvet mange af de samme funktioner, vi kender fra RIG-serien af gamingsheadsets, der bruges af professionelle gamere og e-sportsentusiaster verden over.

Inden for gaming spiller lyden en lige så stor rolle som grafikken. For gamere handler det om at have en fordel i forhold til modspillerne – uanset om man konkurrerer i e-sportsturneringer eller gamer for sjov. Konkurrenceivrige gamere kan nu vælge mellem tre nye headsets fra Plantronics RIG-series, som hjælper med at forbedre deres spil, lydoplevelse og chance for at vinde – uanset om de spiller på Xbox One, PS4, Nintendo Switch eller på PC.

 • RIG 300-serien består af lette, komfortable headsets med åbne ørekopper, som giver en fordybende lydoplevelse. Med SoundGuard-teknologien forbedres lydoplevelse ved at sikre en maksimal lydstyrke på 118 decibel.
 • RIG 400 PRO-serien er skabt til den konkurrencemindede gamer og kommer med 40mm driver samt den patentanmeldte RIG Game Audio Dial-teknologi. Takket være denne teknologi er det nu muligt at justere lydstyrken uden at fjerne hænderne fra controlleren. Ørepuderne er designet i to forskellige materialer, der kombinerer komfort og støjreduktion.

  RIG400_Hero
 • RIG 500 PRO-serien kommer med 50mm drivere og er designet til High Resolution gamingplatforme. Gamere kan nyde lyd i høj opløsning gennem exoskelet-ørekopperne, som forbedrer komforten, reducerer støjdistraktioner og giver en fordel over for modspillerne.


Priser og tilgængelighed
De nye headsets vil blive tilgængelig hos udvalgte forhandlere til følgende vejledende udsalgspriser:

 • BackBeat FIT 350 er allerede tilgængelig til vejl udsalgspris på 599 kr.
 • BackBeat FIT 2100 – er allerede tilgængelig til vejl udsalgspris på 795 kr.
 • BackBeat FIT 3100 – er allerede tilgængelig til vejl udsalgspris på 1.195 kr.
 • BackBeat GO 410 er allerede tilgængelig til vejl udsalgspris på 995 kr.
 • BackBeat GO 810 – er allerede tilgængelig til vejl. udsalgspris på 1.195 kr.
 • RIG 300-serien – er er allerede tilgængelig til vejl udsalgspris på 349 kr.
 • RIG 400 PRO – er allerede tilgængelig til vejl. udsalgspris på 499 kr.
 • RIG 500 PRO-serien – er allerede tilgængelig. Vejledende udsalgspriser fra 599 – 1.195 kr.