4.5
Score

Nordic 100 Gold Premium Gamerstol (sort)

Jeg er nok ikke den typiske køber af en gamerstol, da jeg er over 45 år gammel og så er jeg faktisk ikke den store gamer på computer. Når jeg nu alligevel købte en, var det på grund af de siddekomfort man får og mange justeringsmuligheder.

Der er efterhånden en del stole på markedet og det gøre det ikke nemt at vælg. Derfor har jeg også været i diverse butikker og prøve stolene. Det endte med en Nordic 100 Gold Premium. Efter at have haft den nogle uger er her hvad jeg har erfaret til nu.  

Samlingen af stolen gik forholds smertefrit og allerede her får man et indtryk af at kvaliteten  er okay, hvilket den naturligvis også gerne skulle være når stolen koster omkring de 1500 kr. Selvom det er tale om metal og plastik.

Stolen:
Nordic 100 Gold Premium Gamerstol skiller sig faktisk ud i forhold til de fleste andre gamerstole.  Specielt på 2 punkter.

Hvor de fleste andre stole er bygget på rally/sportssæde design man kender fra biler, har Nordic valgt en noget mere neutral stil, hvilket faktisk var en af faktorerne der fik mig til at vælge den stol, da den skal stå i et kontor som er indrettet i en stue. Det andet punkt er faktisk lidt det samme, for stolen findes kun i 2 farvevarianter den sorte med guld Nordic logo på bagsiden, og så findes der en model med hvide og røde striber der går igennem  både for og bag.

Selve opbygningen startede med fem dobbelt hjul i plast. Her er der plads til forbedring for de ruller ikke helt optimalt. Længere oppe kommer der naturligvis gaspatronen, men også en masse justeringsmuligheder som tilt/vippe og højde. De sidste to justeringer sidder oppe på selve stolen, her er der mulighed for at lægge ryggen ned til vandret, som bestemt ikke så behagelig. Det skyldes dog ikke stolen, for den bliver stående som den skal med alle hjul på gulvet.  Sidste justering er armlænene de har 4d justering, hvilket vil sige op/ned, frem/tilbage og skrå.

Komfort:
Siddekomforten er god i stolen, og der er gode mulighed for at justere så man får den rigtige siddestilling da stort set det hele kan justeres. PU læderet giver en god “næsten” læder oplevelse og er nemt at rengøre

 

Plusser:
Fedt design
Fair pris i forhold til kvaliteten
God kvalitet
God mulighed for at justere stort set alt vedrørende siddekomfort
Nakke og lændepude

 

Minusser:
Kun 2 farvekombinationer

Samlet Karakter: 4.5/5