4.5
Score

Format: DVD, Blu-ray, Streaming – Release:  31.05.18 – Min: 119

 

Covertekst:
Da fire teenagere finder et gammelt videospil og starter det, bliver de suget ind i Jumanjis jungle. De forvandles til hver deres spilkarakter, der er alt andet end, hvad de er i det virkelige liv. Firkløveret finder hurtigt ud af, at spillet ikke bare er for sjov. Det handler om overlevelse, og for at komme hjem igen, må de gennemføre det komplicerede spil. Men junglen gemmer på mange og store farer fra flodheste og slanger til en mystisk forbandelse.

 

Filmen:
I 1996 var det den første udgave af denne film der gav Robin Williams vind i sejlene og nu 11 år efter, er det verdens bedst betalte skuespiller der prøver at gøre ham kunsten efter i form af Dwayne Johnson. Konceptet er næsten det samme, dog med enkelte undtagelser. De vilde dyr kommer ikke til byen, men de fire unge mennesker kommer ud i junglen hvor dyrenes regler gælder.

Hele filmens handling er hvordan de 4 kommer tilbage til den virkelige verden og for at komme det skal de besejre og spille spillet Jumanji, bestemt ikke nogen nem opgave.

Det hele er eventyragtigt og komisk, ikke mindst børnene får en helt anden karakter end i den virkelige verden med hensyn til køn,styrke, alder og udseende. Det giver mulighed for masser af sjove replikker og tilsat masser af action og nogle farlige dyr, ja så bliver det underholdende

 

Ekstra:

Gag Reel
Meet The Players: A Heroic Cast
Surviving The Jungle: Spectacular Stunts!
Attack of The Rhinos!
Journey Through The Jungle: The Making of Jumanji
Book to Board Game to Big Screen & Beyond! Celebrating The Legacy of Jumanji

 

Konklusion:
Jumanji anno 2017 er lige så underholdende og actionfyldt som versionen fra 1996. Derfor er der også masser af underholdningsværdi for hele familien (fra 14 år og op).

 

Karakter:
Ekstra: 3/5
Filmen: 4.5/5